Termeni și condiții

Vă mulţumim pentru utilizarea platformei noastre web.


Platforma Experis Romania (www.experis.ro), serviciile si informatiile cuprinse in aceasta sunt oferite de SC Manpower Romania SRL, cu sediul în Bucuresti, sector 5, strada Izvor nr. 80, et. 3.
Vă recomandăm să citiţi cu atenţie aceasta pagina. Ea stabileşte termenii şi conditiile în care vă punem la dispoziţie platforma www.experis.ro. Folosirea serviciilor sau informaţiilor oferite de www.experis.ro, este echivalenta cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Termenii şi condiţiile se pot modifica în timp, iar orice modificare va fi afisata in aceasta pagina. Vă recomandam să verificaţi periodic rubrica Termeni şi Condiţii din cadrul www.experis.ro pentru a fi la zi cu toate modificările.

Scopul platformei

Scopul platformei este intermedierea relatiilor intre consultantii care recruteaza candidati pentru diferite posturi vacante oferite de S.C. Manpower Romania SRL, si de companiile din grupul ManpowerGroup (Manpower, Experis, Proservia, ManpowerGroup Solutions) fie in interesul companiei, fie pentru clientii lor, si candidatii care doresc sa fie luati in considerare pentru aceste posturi.

Informaţii generale colectate de www.experis.ro

In unele zone ale site-ului, www.experis.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, si alte informatii prin care va putem identifica. In alte zone ale site-ului aveti posibilitatea de a trimite sau incarca, prin intermediul acestuia, o serie de documente (de ex. CV) care contin date personale si informatii care va pot identifica. www.experis.ro si SC Manpower Romania SRL utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare şi activitatea desfasurata pe sau prin site-ul nostru - cu scopul de a va contacta in legatura cu postul pentru care ati aplicat, de a programa si derula etapele procesului de recrutare si de a va informa despre oportunitati si locuri de munca ce ar putea fi de interes.

Protecţia datelor personale

Accesarea sau utilizarea www.experis.ro implică acceptarea de către Utilizatori a termenilor şi condiţiilor stipulate în prezentul set de termeni si conditii.  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Manpower Romania SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Politica ManpowerGroup in aceasta privinta, la care adera si pe care o respecta S.C. Manpower Romania SRL, este detaliata in pagina Politica privind protectia datelor din acest site. Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la politica noastra de protectie a datelor va rugam sa ne scrieti la dataprivacy@manpower.ro.

Securitatea informatiilor

Contul creat de dumneavoastra este protejat de parola.
Site-ul www.experis.ro foloseste certificatele SSL pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet. Certificatele cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule, iar informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre website-ul nostru nu vor fi interceptate sau modificate.

Toate informatiile publicate pe www.experis.ro sunt proprietatea SC Manpower Romania SRL.
Nici nu fragment sau portiune din aceasta platforma nu poate fi reprodusa prin mijloace traditionale sau electronice fara acordul S.C. Manpower Romania SRL.