Recrutare


Nu e nevoie de dovezi suplimentare ale dificultatilor in a identifica si atrage talentele de care organizatia dumnevoastra are nevoie: dincolo de scaderea numarului de candidaturi relevante, prelungirea proiectelor de recrutare, retrageri frecvente din proces ale candidatilor dezirabili si cresterea numarului de oferte si contraoferte pentru talentele pe care le vizati si dumneavoastra, stau 61% dintre angajatorii romani, care ne declarau anul trecut ca intampina dificultati in recrutare,  sidin care peste jumatate au resimtit impactul acestor dificultati asupra productivitatii, competitivitatii si abilitatii de a-si deservi proprii clienti.
Cu succesul afacerii dvs. în joc, identificarea, atragerea și retentia persoanelor potrivite necesita o abordare flexibila, care da rezultate. Aici intervine Experis

Recrutare permanenta

Potrivirea optima. Va doriti ca noul angajat sa aiba aptitudinile potrivite si competentele necesare, dar sa se si potriveasca climatului si culturii organizatiei dumneavoastra. Experis investeste in atragerea unor profesionisti de cea mai inalta calitate, acordand timpul si atentia necesara pentru a le evalua abilitatile, experienta si competentele in raport cu cerintele si nevoile dumneavoastra. Aceasta va ajuta sa economisiti timp, bani si resurse, oferindu-va siguranta ca cel mai nou angajat al dvs. se va potrivi cel mai bine posibil in echipa si rolul pe care i-l veti propune.

Recrutare pe durate determinate si solutii temporare

Flexibilitate calificata Experis ofera companiilor o marja suplimentara de flexibilitate si agilitate, intr-o piata dinamica. Indiferent daca aveti nevoie de profesionisti si specialisti pentru misiuni de scurta durata sau proiecte mai ample, dar cu termen finit, Experis este capabil sa va ofere raspunsul potrivit din perspectiva calitatii, cantitatii si a vitezei prin procesele sale de recrutare si selectie, dezvoltate special pentru profesionisti, dar adaptate lumii solutiilor de contingenta. Procesele noastre sunt astfel structurate incat sa trimita in organizatia dumneavoastra numai talente calificate, capabile sa aduca o valoare adaugata companiei inca din prima zi petrecuta alaturi de echipa dumneavoastra.